Δημιουργούμε αγαπημένες γεύσεις και συνταγές

Σχετικά με εμάς


Το Αθηναϊκόν ξεκίνησε την πορεία του το 1980 ως καφέ ζαχ/στείο.
Αργότερα με την πάροδο των ετών και αφού αποκτήθηκε η εμπειρία και τεχνογνωσία το μαγαζί επεκτάθηκε ανοίγοντας δικό του εργαστήριο ζαχ/κης σε διπλανό χώρο.
Εκεί μέχρι και σήμερα παράγονται για διατίθενται αποκλειστικά για το Αθηναϊκόν τα γλυκά του.
Επίσης σταδιακά άλλαξε και η εσωτερική διαμόρφωση του κυρίως χώρου μεγαλώνοντας τον χώρο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να δοθεί βάρος και στο κομμάτι του εστιατορίου και του catering δεξιώσεων.
Μέσα σε αυτήν την πορεία των 36 χρόνων πολλές αλλαγές έγιναν, παρέμεινε όμως σταθερή η ποιότητα των προϊόντων βασιζόμενη στις προσεγμένες α’ ύλες και τον τρόπο επεξεργασίας τους.
Αυτό που έχει μείνει αναλλοίωτο είναι το ύφος και το στυλ του καταστήματος.
Το Αθηναϊκόν εκτός από ζαχαροπλαστείο είναι ένας κλασσικός ζεστός χώρος όπου κανείς μπορεί να πιεί τον καφέ του συνοδευόμενο από ένα γλυκό ή κέικ, μπορεί να γευματίσει το μεσημέρι ή να πιει το κρασί του ή την παγωμένη μπύρα του το βράδυ συνοδευόμενα από μια ποικιλία, ένα gourme κλαμπ σάντουιτς ή από μία παραδοσιακή χωριάτικη πίτα.

Παράλληλα λειτουργεί και το κομμάτι του catering. Σε καθημερινή βάση τα φαγητά του πιάτου ημέρας διατίθενται και για πακέτο είτε στο σπίτι είτε για launch σε εταιρείες. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους δεξίωση του catering στο δικό σας χώρο, είτε πρόκειται για επαγγελματικές εκδηλώσεις, πάρτυ, γάμο ή βάπτιση.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Επικοινωνία

Μαντζάρου 1 & Εθν.Αντιστάσεως
Ν. Ψυχικό
Τηλ: 210-67,56,885-6
Φαξ: 210-67,41,943
Mail:info@athinaikon.com.gr

Eγγραφή στο Newsletter

©2019 athinaikon.com.gr. All Rights Reserved. Supported by NextLine

Search